woensdag, 17 december 2014 08:24

Het Nieuwe Zwanger Worden

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op 16 april 2015 hebben we ons eerste kindje gepresenteerd: "Het Nieuwe Zwanger Worden", met als ondertitel "Voor Last Minute en First Choice Moeders". Het is als "Right Time Baby" geschreven door Claudia Spahr en dus vertaald uit het Engels. Op haar website lees je wat Claudia beweegt:  

 

Het is mijn doel je te helpen beseffen hoe makkelijk het is om voor je eigen gezondheid en vruchtbaarheid te zorgen.
Als auteur, journalist, spreker, gezondheidsadviseur, yogi en moeder, ben ik er hartstochtelijk van overtuigd dat we gezondheid in overvloed kunnen verkrijgen en ons kunnen verbinden met heilige, vrouwelijke, genezende wijsheid.

Omslag 2 Right Time IMG 0671

Claudia Spahr is oorspronkelijk van Zwitserse afkomst, woont in Groot Brittannie, maar brengt haar meeste tijd door in Spanje en India. Tijdens haar radio- en tv carrière heeft ze gewerkt voor de BBC, ITV en CNN. Zelf een “Last Minute Moeder” schreef ze dit boek na de geboorte van haar eerste kind op 39-jarige leeftijd. “Ik schreef dit boek met als belangrijkste doel: vrouwen

71Zntx-qYSL. UX250 -3aanmoedigen om het moederschap op een positieve manier te omarmen, onafhankelijk van de leeftijd. In dit boek zul je de waardering en het begrip vinden voor de ingrijpende transformatie die je zult ondergaan. Maandenlang bracht ik door met het interviewen van deskundigen, waaronder veel moeders, doorzocht ik bibliotheken, pluisde ik boeken, artikelen en medische tijdschriften uit met maar één doel: op een begrijpelijke manier ALLE informatie te bundelen die je graag wilt lezen als je kinderen wilt krijgen - zeker als het zwanger worden niet zo makkelijk gaat.” Ga naar www.hetnieuwezwangerworden.nl om meer over dit bijzonder boek te weten te komen!

 

 

 

 

 

 

Meer in deze categorie: « Wie helpt er mee?

Laat een reactie achter

Je kunt alleen reageren onder je echte naam en met een bestaand emailadres. HTML code is niet toegestaan.


Anti-Spam: Maak het plaatje compleet!