dinsdag, 07 oktober 2014 10:51

NewWorldBooks gaat van start!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op de eerste dag van 2015 is NewWorldBooks officieel van start gegaan! We zijn een jonge uitgeverij, voortgekomen uit de bijna ook nog piepjonge uitgeverij Gignomai. Deze laatste uitgeverij blijft gelukkig gewoon bestaan en gaat onder de bezielende leiding van Franc Müller met een iets ander fonds verder. NewWorldBooks gaat zich richten op de overgang naar een nieuwe tijd en alle veranderingen die daarmee gepaard gaan. 

Dat zijn op de eerste plaats persoonlijke veranderingen maar daarnaast ook allerlei veranderingen in de buitenwereld. Of het nu gaat om voeding, opvoeding, gezondheidszorg, onderwijs, politiek, strafrecht, leiderschap - en noem nog maar honderd dingen op - er zal echt héél veel gaan veranderen, meer dan je je misschien kunt voorstellen. Onze boeken willen bij al deze processen tips geven, tot steun zijn, inzicht bieden, inspireren en enthousiast maken. We hopen op deze manier dat onze boeken je kijk op jezelf en de wereld om je heen zullen verfrissen en je gaan uitdagen tot veranderingen die het leven leuker voor je gaan maken. 

Twee van onze boeken (Hé dokter, word wakker! en Heel de gewonde genezer) kun je via onze site bestellen maar worden eigenlijk nog uitgegeven door uitgeverij Gignomai. Bij de eerstvolgende nieuwe druk zullen beide boeken onder de vlag van NewWorldBooks worden uitgebracht. Het eerste echte NWB-boek, Het Nieuwe Zwanger Worden, is in maart 2015 gepresenteerd. Daarna volgt in 2016 het derde deel van de Trilogie van Verandering - het vervolg op Heel de Gewonde Genezer. Andere boeken over gezondheid en spiritualiteit staan op ons lijstje. We houden je op de hoogte!

Meer in deze categorie: Wie helpt er mee? »

Laat een reactie achter

Je kunt alleen reageren onder je echte naam en met een bestaand emailadres. HTML code is niet toegestaan.


Anti-Spam: Maak het plaatje compleet!