Nieuws/verwacht

 Tijdens het eerste jaren van NewWorldBooks, kunnen we wel wat hulp gebruiken om een vlotte start maken. Wij zoeken dan ook mensen die voor een onkostenvergoeding of een vriendenprijs aan een aantal taken willen meewerken. Heb je kennis van de boeken/uitgeverij-wereld? Kun je goed vertalen (nu vooral Engels-Nederlands maar in de toekomst ook andere talen)? Kun je professioneel teksten corrigeren of redigeren? Heb je verstand van pr, of websites?

Heb je naast kennis en ervaring op een van deze gebieden, ook nog tijd en zin om mee te doen? Of heb je geen tijd maar wil je vanuit je ervaring wel een adviserende rol spelen op een vanbovenstaande gebieden? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lees meer...

Op 16 april 2015 hebben we ons eerste kindje gepresenteerd: "Het Nieuwe Zwanger Worden", met als ondertitel "Voor Last Minute en First Choice Moeders". Het is als "Right Time Baby" geschreven door Claudia Spahr en dus vertaald uit het Engels. Op haar website lees je wat Claudia beweegt:  

Lees meer...

Op de eerste dag van 2015 is NewWorldBooks officieel van start gegaan! We zijn een jonge uitgeverij, voortgekomen uit de bijna ook nog piepjonge uitgeverij Gignomai. Deze laatste uitgeverij blijft gelukkig gewoon bestaan en gaat onder de bezielende leiding van Franc Müller met een iets ander fonds verder. NewWorldBooks gaat zich richten op de overgang naar een nieuwe tijd en alle veranderingen die daarmee gepaard gaan. 

Lees meer...