Blog
dinsdag, 01 maart 2016 16:45

Bekende kinderarts twijfelt aan vaccinaties

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

drpalevskyDr. Lawrence Palevsky is een bekende kinderarts in de Verenigde Staten. Hij pleit ervoor om voorzichtiger om te gaan met vaccinaties. In een interview met Dr. Mercola legt hij uit waarom. Je kunt het boeiende gesprek hieronder zien, met Nederlandse ondertiteling.

 

Voor alles wilde ik veiligheid voor de kinderen

Palevsky: Aan de universiteit werd mij geleerd dat vaccins veilig en effectief waren en dat er absoluut geen reden was om daar aan te twijfelen omdat allerlei studies dat bewezen hadden. Wat ik me realiseerde was dat ik vóór alles veiligheid voor de kinderen wilde. Niet schaden, dat is de eerste plicht van ieder arts. Maar dat was niet het uitgangspunt bij vaccinaties. Vaccins zijn niet zo veilig als we denken. Het effect van het injecteren van deze stoffen is nooit echt onderzocht bij verschillende leeftijdsgroepen onder kinderen en volwassenen. We weten niet waar de stoffen in het vaccin in het lichaam naartoe gaan. We weten niet of ze de hersenen bereiken, of ze naar de lever gaan, of ze in het lymfestelsel gaan zitten. We weten niet of ze de cellen binnengaan en daar bijvoorbeeld de mitochondria beschadigen (de energiefabriekjes in de cel) of de gliacellen vernietigen (cellen die zenuwcellen in goede conditie moeten houden).
Alles wat we weten is dat door het toedienen van IgG-antistoffen de ziekte lijkt te verdwijnen. Maar niemand beantwoordt de vraag of de nadelige effecten groter zijn dan de mogelijke voordelen. Er is gewoon niet genoeg informatie om te kunnen zeggen dat vaccins veilig zijn.

 

Niet de ander kant opkijken

Ik heb niet de andere kant opgekeken toen ik regelmatig van ouders hoorde dat alles goed ging met het kind totdat het gevaccineerd werd en er binnen dagen tot maanden heel vervelende klachten ontstonden. Aan al die ouders werd door de artsen verteld dat er geen enkel verband met het vaccin kon zijn en dat er sprake was van toeval. Artsen vinden het moeilijk om toe te geven dat vaccins schade aanrichten omdat ze daarmee toegeven dat ze misschien geen gelijk hebben met hun aanpak. Een fout toegeven is heel moeilijk voor een arts. Ik heb er zelf jaren over gedaan voor ik het durfde. Er is bij artsen geen ruimte voor twijfel. Twijfel betekent dat je tegen het medische systeem en al je collega's ingaat.

 

Artsen verliezen het vertrouwen van ouders

Maar weldenkende ouders verliezen het vertrouwen in de arts of de verpleegkundige als die alleen maar herhaalt dat vaccins veilig en effectief zijn, dat de bijwerkingen uiterst zeldzaam zijn en eigenlijk nooit ernstig, dat je als ouders onverantwoordelijk bent als je je kind niet vaccineert en dat het dan misschien wel dood gaat, en dat jij, als je niet vaccineert er verantwoordelijk voor bent dat de wel gevaccineerde kinderen besmet raken. En dat laatste zou grappig zijn als het niet om zo iets pijnlijks gaat – want als ze zo makkelijk besmet kunnen worden, waarom zijn die andere kinderen dan gevaccineerd? Artsen verliezen op deze manier het gezag, want ouders - en hun hele omgeving - zien dingen gebeuren die artsen glashard ontkennen.

 

Ouders in het geweer

Maar de ouders komen steeds meer in het geweer en dat moeten ze blijven doen. Want zij zijn degenen die thuis zijn met de kinderen en de veranderingen van dichtbij meemaken. Zij zijn het die zich verdiepen in de literatuur en die de geweldige hoeveelheid wetenschappelijke publicaties lezen waaruit blijkt dat vaccins niet zo veilig en effectief zijn als we dachten.
Ik werk nu nog twee dagen per week in de praktijk en gemiddeld zie ik één keer per dag ouders die ervan overtuigd zijn dat hun kinderen vaccinatieschade hebben opgelopen.

 

Wat te doen?

Als ouders me vervolgens vragen wat ze kunnen doen om de schade te herstellen is mijn eerste antwoord: 'Ik weet het niet'. We weten simpelweg veel te weinig over hoe de schade precies ontstaat. Maar vervolgens overleg ik met ze hoe we verdere toevoer van schadelijke stoffen kunnen voorkomen. Want al die stoffen veroorzaken ontstekingen in het lichaam. En dan hopen we dat het lichaam de ruimte krijgt om de stoffen die in de vaccins zaten op eigen kracht op te ruimen. Het pijnlijke is dat als de kinderen door allerlei maatregelen uiteindelijk een stuk beter zijn geworden, de eigen kinderarts niet wil weten hoe dit komt. Niet één wilde hierover in gesprek gaan met de ouders als die er iets over wilden vertellen.

 

Het hele interview met Dr. Palevsky kun je hier zien.

Als je 33 overwegingen wilt lezen om maar liever niet te vaccineren koop dan het boek Hé Dokter, word wakker! Of bestel het bij de bieb.

Klassiek homeopaten hebbenervaring met het ontgiften van vaccinaties. Op www.nvkh.nl vind je een klassiek homeopaat bij jou in de buurt.

 

 

www.drpalevsky.com

3638 keer gelezen

Laat een reactie achter

Je kunt alleen reageren onder je echte naam en met een bestaand emailadres. HTML code is niet toegestaan.


Anti-Spam: Maak het plaatje compleet!