Uitgeverij

Uitgeverij

Uitgeverij NewWorldBooks is een kleine uitgeverij met grote plannen.  Nog maar net opgericht,  in januari 2015,  bereiden we ons voor op de uitgave van onze eerste boeken.  Als een rode draad loopt door al onze boeken het thema van Gezondheid met een grote G.  Die hoofdletter G wijst er op dat onze gezondheid veel meer is dan alleen gezondheid van ons lichaam.  Het gaat vooral ook om onze psychische, geestelijke, én spirituele gezondheid.  Luister maar naar wat je om je heen kunt horen.  Mensen zeggen dingen als: “de banken zijn ziek”,  “managers met hun grote bonussen zijn ziek”,  “de gezondheidszorg is ziek”,  “iemand die zijn kinderen vermoordt is ziek”. In al die gevallen hebben we het dus echt niet over lichamelijke ziekte...

Dat het slim is om een paar dingen te veranderen in de wereld om ons heen zal je wel duidelijk zijn.  Wat daarbij niet echt helpt, is om je de hele dag op het negatieve nieuws te focussen.  Dat slechte nieuws lees je in overvloed in de krant en je ziet het op het journaal.  Je wordt er zo mee overspoeld dat je gaat geloven dat alleen dát onze wereld is.  

Zonder je ogen te sluiten voor alle ellende op de wereld,  is er gelukkig ook - ongehoord - goede nieuws. Er zijn namelijk 1001 oplossingen voor al die problemen.  Overal op de wereld zijn mensen hard aan het werken om positieve veranderingen tot stand te brengen.  Dat zijn mensen die daar het lef en de visie voor hebben.  Maar het zijn vooral ook mensen die bereid zijn om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.  Ze weten dat elke verandering van hun omgeving begint bij een verandering in hun zelf.  Alle lelijke en mooie dingen komen immers voort uit mensen die voor zich zelf een keuze hebben gemaakt:  Of ik investeer in iets negatiefs óf ik stop mijn energie in iets wat mijzelf en de wereld mooier maakt.  Als je als persoonlijkheid nog niet zover ontwikkeld bent en als je dus nog aardig onbewust in het leven staat, ben je eerder geneigd vanuit je onderbuik te leven.  Dat betekent dat je de schuld van jouw ellende aan anderen gaat geven en je frustratie en agressie ergens op die buitenwereld loslaat.  En daar komt dan de ellende om ons heen vandaan waarmee we onze kranten vullen.

DUS, tijd voor een  echt feestje, een feestje van bewustwording! Doe mee, ga op je eigen manier aan de slag en laat je inspireren door onze boeken of blogs of ontmoet elkaar op  een lezing!